21 februari 2011
Knakworstjes in bladerdeeg
Gelukkig was er vandaag tijd over om weer een bladerdeeghapje te maken: deze keer met een knakworstje erin. Eigenlijk horen er lange knakworsten in, maar die hadden wij niet in huis. Daarom deden wij het met anderhalf knakworstje en dat gaat ook goed. Plakje bladerdeeg eromheen rollen, inkwasten met melk (geen ei, met melk krijg je ook een mooi bruin kleurtje) en een klein half uurtje in de oven (200 graden).En dan kijken of je er vanaf kunt blijven tot het genoeg is afgekoeld...
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Mijn website
Zou ik tussen al het schrijven door nog vergeten dat er ook nog een blog was... Mijn blog staat niet meer op nummer één als ik aan schrijve...
-
Hoewel dit jaar geen goed walnotenjaar was in onze tuin, zijn er toch genoeg goede noten om deze taart tenminste één keer te bakken. Dat is...
-
Zou ik tussen al het schrijven door nog vergeten dat er ook nog een blog was... Mijn blog staat niet meer op nummer één als ik aan schrijve...
-
Het zat er dik in dat ik dit boek zou kopen. De lastig te lezen Engelse dikke pil over straffen en belonen (punished by rewards) heb ik verv...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten