Pagina's

02 januari 2015

Zelfgemaakte cruesli

 

Cruesli

3 cups havermout of havervlokken - 3 el lichtbruine basterdsuiker - 1/2 tl kaneel - 1/4 tl grof zout - 1/3 cup honing (= 80 ml) - 1/4 cup olie (= 60 ml) 

Meng alles in een kom, spreid uit op twee bakplaten en bak 15 minuten op 160 graden in de oven. Roer alles door en bak nog 5 tot 15 minuten door tot het de gewenste kleur heeft. Druk evt. nog aan als je brokken wilt, laat afkoelen. Voeg na het afkoelen eventueel rozijnen, noten of kokosvlokken toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je wilt reageren! Ik wil er zelf graag eerst naar kijken voordat ik besluit of ik de reactie publiceer.
Reacties die de privacy van mijn gezin aantasten zal ik niet doorlaten. Ben je het niet eens met wat ik schrijf? Dat mag je gerust laten weten. Reacties die worden geschreven op basis van respect voor elkaars standpunten zal ik zeker toelaten.