Pagina's

21 februari 2011

Knakworstjes in bladerdeeg


 Gelukkig was er vandaag tijd over om weer een bladerdeeghapje te maken: deze keer met een knakworstje erin. Eigenlijk horen er lange knakworsten in, maar die hadden wij niet in huis. Daarom deden wij het met anderhalf knakworstje en dat gaat ook goed. Plakje bladerdeeg eromheen rollen, inkwasten met melk (geen ei, met melk krijg je ook een mooi bruin kleurtje) en een klein half uurtje in de oven (200 graden).

En dan kijken of je er vanaf kunt blijven tot het genoeg is afgekoeld...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je wilt reageren! Ik wil er zelf graag eerst naar kijken voordat ik besluit of ik de reactie publiceer.
Reacties die de privacy van mijn gezin aantasten zal ik niet doorlaten. Ben je het niet eens met wat ik schrijf? Dat mag je gerust laten weten. Reacties die worden geschreven op basis van respect voor elkaars standpunten zal ik zeker toelaten.